Om oss – biladvokater i egen fagruppe med skreddersydd kompetanse og erfaring

Mitt navn er Kjetil Lyngmyr. Jeg er advokat og partner i advokatfirmaet Austin Lyngmyr. Siden 2011 har jeg jobbet med kontraktsrett og fra 2013 spesialiserte jeg meg på kjøpssaker som er en del av kontraktsretten. Jeg har fra tidligere erfaring som politibetjent og er økonomiutdannet fra det som i dag heter UiA.

I årenes løp har jeg bistått svært mange klienter i saker om bil, båt, bobil, campingvogner og husvogner. I tillegg jobber jeg med saker generelt innen pengekravsretten og kontraktsretten forøvrig.

Man kan ikke være god på alt. I Austin Lyngmyr er vi 19 medarbeidere. 8 advokater er organisert i en egen fagruppe for kjøpsrett. Vi jobber med kjøpssaker hver dag og er godt kjent med de fleste problemstillinger i saker om heving, prisavslag er erstatning. Fagruppen har jevnlige møter for å dele kunnskap. Ved hjelp fra oss kan du være trygg på at advokaten faktisk er dyktig på sitt fagområde.

Ønsker du en gratis førstevurdering av din sak eller trenger du bistand i en sak? Ta kontakt med oss og få tilbakemelding fra en av våre spesialiserte advokater.

Kontakt

Opplys følgende:

  • Er du kjøper eller selger? (Husk at kjøper må reklamere «innen rimelig tid»)
  • Har din motpart avvist kravet? Hvorfor?
  • Hvis aktuelt: bilmerke, årsmodell, kjøpesum, hva er kilometerstand?
  • Er alle servicer fulgt?
  • Hva kostet objektet?
  • Når ble det kjøpt/solgt?
  • Hva er mangelen? (Hva er feil, foreligger det uriktige opplysninger eller opplysningssvikt?)
  • Er bilen forsikret?

Mer om oss

Vi har gjennom mange år nå hjulpet personer som lurer på om de har en sak. Vi som advokater blir sjeldent engasjert i mer bagatellmessige saker. Til det er advokat for dyrt.

I saker om heving av kjøp på mer kostbare objekter som eksempelvis bil, båt, bobil og campingvogn kan det være alvorlige mangler og store økonomiske beløp på spill.

Advokat er som regel dekket av forsikringen med 80% etter egenandel på kr 4000. Helt gratis er det således ikke og mange synes kanskje det er litt skummelt å engasjere en advokat. I tillegg er det naturlig å spørre seg: har jeg egentlig en sak?

Vi har gjort det enkelt å finne ut om du kan ha en sak eller om det ser vanskelig og mørkt ut. Det er ikke interessant for oss å jobbe med saker som ikke kan føre frem. Gjennom vår gratis førstevurdering får derfor du en pekepinn på hvordan du ligger an, og advokaten finner ut om det potensielt er en sak som er prosedabel og interessant å ta. Vurderingen er selvsagt helt uforpliktende. Om saken er aldri så god så er det opp til deg å avgjøre hva du vil gjøre videre.

Det er viktig for oss å understreke at en fullstendig gjennomgang og vurdering av alle sakens sider kun kan skje etter at et oppdrag er etablert. Vi påtar oss aldri ansvar for en sak uten en uttrykkelig avtale om bistand, og belaster heller aldri noen for medgått tid uten en slik avtale.

Siden hevingavbilkjop.no er således et alternativ for deg som ønsker å finne ut mer om din sak, hvordan du ligger an og for deg som vurderer eller ønsker å engasjere en biladvokat med erfaring. Det er fritt advokatvalg og er erfaring og kompetanse viktig for deg kan det lønne seg å gjøre undersøkelser av advokatens bakgrunn før du velger advokat.

Vi gjør oppmerksom på at det aldri ansees inngått en avtale, og heller aldri foreligger en plikt for verken advokat eller klient om bistand eller betaling før det er inngått en oppdragsbekreftelse/oppdragsavtale.

Vi tilbyr bistand på landsbasis

Vi har meget god erfaring med bruk av data, telefon og videomøter.

La spesialisten komme «hjem» til deg, fremfor å dra til advokaten på hjørnet

Vi har kontorer i Oslo

Her finner du oss:

Personvern – behandling av personopplysninger