Har jeg en sak å gå videre med?

Det er ikke lett å vite gangen i saken hvis du har opplevd feil og mangler som kjøper eller selger. Hva er best å gjøre når du plutselig står i en sak?

Å ta kontakt med advokat er dyrt tenker mange. Vi har imidlertid et lavterskeltilbud til deg som vurderer advokatbistand, men som likevel er usikker. Første henvendelse for å finne ut hvordan du ligger an er uforpliktende og koster ikke noe. Du får innspill fra oss og deretter velger du veien videre selv.

ØNSKER DU Å SENDE OSS EN HENVENDELSE? TRYKK HER.

Hvem er vi?

 • Hyggelige og kompetente advokater med særlig kompetanse og lang erfaring i kjøpssaker. Vi har spesialisert oss gjennom mange år og har kompetansen på plass. Noen av våre advokater er sannsynligvis blant Norges mest benyttede advokater i kjøpssaker.
 • Vi sørger for at du kan finne ut mer om hvordan saken din ligger an før du beslutter videre hva du vil gjøre.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

 • Førstevurdering – gratis og uforpliktende. Hva du vil gjøre videre blir opp til deg.
 • Advokathjelp i saker om bil, båt, bobil, campingvogn og andre gjenstander etter nærmere uttrykkelig avtale. Ofte vil privatpersoner forsøke å løse saken selv, og ofte lykkes man med det. Noen av de vi vurderer saker for, kommer tilbake og ber om advokatbistand.

Hva koster det?

 • VURDERING: Førstevurdering er gratis og uforpliktende. Ingen skjulte kostnader eller forpliktelser. Et lavterskel-tilbud for deg som vil finne ut hvordan du ligger an i reklamasjonssaken.
 • ADVOKATHJELP: Vi bistår deg gjerne om ønskelig. Det gjøres først etter nærmere avtale. Vi hjelper deg med å få igang dekning av advokatutgifter – 80% dekning etter fast egenandel, som regel kr 4000.

Slik fungerer det

 • Du sender oss en beskrivelse av din sak.
 • Du får deretter en tilbakemelding på hvordan vi mener din sak ligger an for øyeblikket, basert på informasjonen du sendte oss. Du har da fått et bedre grunnlag til å vurdere veien videre.
 • Om du vil ha bistand utover dette, så avtales det nærmere.

Slik gjør du det

Send oss beskrivelse av saken. Hva har i kortere trekk skjedd fra kjøp/salg og frem til nå. Hva har du reklamert over? Se øvrige spørsmål i kontaktskjema.

Benytt vårt kontaktskjema:

  Tlf (påkrevd)

  Forbehold/vilkår

  Tjenesten med førstevurdering er gratis og uforpliktende. Oppdrag foreligger kun etter skriftlig oppdragsbekreftelse som sendes per epost.

  I hektiske perioder kan vi ikke garantere at enhver henvendelse blir besvart. Det samme gjelder henvendelser som vi ikke anser som relevante for oss.

  En førstevurdering kan ikke gi deg alle svar. Vi kan kun gi deg kvalifiserte råd etter nærmere avtale. Det må da sendes ut oppdragsavtale og etableres oppdrag.